DREAMING OF A WHITE KITCHEN
Dupa cum spunea Charles Eames “The details are not details. They make the design.”
De cele mai multe ori vedem pe internet, cum ar fi Pinterest sau diferite site-uri de mobilier si decoratiuni, ori in cataloage de la producatori locali sau internationali bucatariile gata finalizate. Insa ultimii pasi care intr-adevar completeaza elementele de baza si intregesc armonios intregul design adesea lipsesc. Aici ma refer la piesele care se adauga ulterior, precum scaunele, masa, corpurile de iluminat si decoratiunile.
Nota generala a citatului de mai sus ofera suport unor functiuni logic organizate si frumos incadrate care coordoneaza detaliile in cauza: concordanta, echilibru si adaptare. In aceasta bucatarie le putem gasi pe toate gravitand in jurul ideii de #CaracterClasic si mult alb. In continuare voi prezenta intregul proces si tips&tricks care au conturat bucataria si zona de dining.

Aceasta bucatarie a fost configurata liniar astfel incat sa cuprinda si un breakfast bar. Aici am propus o legatura intre blatul de lucru si blatul mesei pentru a oferi coerenta spatiului si senzatia de prelungire a suprafetelor de depozitare.




În general, peretele din fața frontului de lucru este placat fie cu materialul blatului, fie cu plăcuțe ceramice. De data aceasta am ales sa folosesc un tapet impermeabil ce imita faianta, care a redus semnificativ atat costurile reamenajarii cat si timpul executiei.

Suprafața verticală din zona de lucru este folosită prin fixarea unui raft cu bara metalica de accesorii pentru ca ustensilele de gătit să fie la îndemână.


Am avut în vedere în noua propunere ca toată zona dedicată preparării hranei să fie compactă, practic un singur blat în care să fie încorporate plita și chiuveta, iar mobilierul să ocupe toată înălțimea încăperii.




I have been reading out some of your articles and i must say pretty good stuff. I will definitely bookmark your blog. Ashleigh Sunny Stovall