A LITTLE BIT OF SWEET

A LITTLE BIT OF COFFEE

Un design simplu si luminos, cu un motiv la fel de simplu: bugetul.

Cofetaria Karola este exemplul concret de “good design” unde ideile si solutiile decorative sunt impletite ingenios. Conceptul acestei cofetarii consta in folosirea unor elemente si materiale cu costuri cat mai reduse astfel incat acest spatiu micut inundat de lumina naturala sa poata cumprinda toate necesitatile unui spatiu public.

Peretii zonei de servire sunt placati cu faianta de tip “Metro” finisata cu rosturi negre. Am optat pentru un tavan negru deoarece ofera adancime si creeaza impresia unui spatiu mai inalt, iar lustra supradimensionata leaga armonios toate aceste elemente, formand un “focal point”.

La nivel cromatic, am ales o culoare indrazneata pentru restul peretilor din local. Acest puternic Baby-Blue accentueaza perfect restul detaliilor cu finisaj negru ( rama geamului, vitrina, picioarele meselor), in acelas timp fiind ”calmat” de braurile decorative si scaunele albe.

Stalpul este finisat cu vopsea pentru tabla de scris, dedicat celor mici.

Datorita bugetului redus, am decorat peretii cu ustensile de bucatarie din lemn, borcane transparente de depozitare si sticle de lapte in cutii tot din lemn.